Pereiti prie pagrindinio turinio

Įspūdžiai iš DevWeek konferencijos Londone

Mūsų kolega Martynas dalinasi savo ispūdžiais iš DevWeek konferencijos Londone.

Mūsų kolegos nuolat stengiasi tobulėti ir neatsilikti nuo naujausių technologijų ir trendų. Knygų ne visada būna gana, todėl nepraleidžiame progos ir nuvažiuoti į Lietuvos ir užsienio konferencijas. Ateinančių renginių sąrašas yra tikrai įspūdingas, o mūsų kolega Martynas jau spėjo sudalyvauti Londone vykusioje konferencijoje DevWeek.


DevWeek yra viena stambiausių Didžiojoje Britanijoje organizuojamų konferencijų, kuri skirta tiek IT inžinieriams, tiek vadovams, analitikams ir team lead’ams. Konferencijos programa buvo labai įvairi: pati konferencija truko net 5 dienas, dalyviai galėjo rinktis net iš 20+ pranešimų temų, tokių kaip Big Data, Agile, DevOps, Mobile, Programavimo kalbos, UI, UX ir dar daugelio kitų. O Martynas rinkosi jam aktualiausias .NET naujovių, sistemų saugumo bei sistemų architektūros temas.


„Gerą įspūdį paliko tokie pranešėjai kaip Mike Taulty ir Andrew Spooner, kurie skaitė pranešimą „It’s not science fiction: human-computer interaction in 2016″, Sander Hoogendoorn, kuris puikiai išnagrinėjo mikroservisų temą ir Dino Esposito (kuris, beje, ne taip seniai svečiavosi Lietuvoje ir skaitė pranešimą .NET Crowd meetup’e) pristatęs geriausias darbo su Web API praktikas“ – teigė Martynas.


Tad konferencija DevWeek, kurioje Visma Lietuva kolegos dalyvauja jau ne pirmą kartą, vis dar yra labai jų rekomenduojama, nes organizatoriai nenustoja stebinti pranešėjų lygių, temų įvairove bei pačio renginio puikiu koordinavimu.


Lauksime kitų kolegų atsiliepimų apie ateinančius renginius. O kol kas dalinamės akimirkomis iš renginio.

DevWeek konferencija Londone
DevWeek konferencija Londone
DevWeek konferencija Londone
DevWeek konferencija Londone
DevWeek konferencija Londone

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.