Pereiti prie pagrindinio turinio

Ką rasite Visma „TechZone“?

Technologijų pasaulis nuolat keičiasi, todėl kas dieną atsiranda naujų iššūkių ir neregėtų galimybių. Ar kada nors pagalvojote, kokią įtaką mums turi vis tobulėjantis duomenų mokslas ir duomenų analizės, kaip smarkiai auga mašininis mokymasis ir dirbtinis intelektas?

Visma Techzone kompiuteryje

Visus ateinančius metus, kas antrą trečiadienį rezervuojame jūsų pusvalandį, per kurį geriausi Visma IT inžinieriai supažindins jus su technologijų pasaulio naujienomis, geriausiai pasiteisinusiomis praktikomis ir jų pritaikymu. Viską rasite puslapyje developer.visma.com, Youtube ir SoundCloud kanaluose.

Viską rasite mūsų puslapyje developer.visma.com, Youtube ir SoundCloud kanaluose.

Mūsų naujai sukurtoje „TechZone“ erdvėje sau tinkamos informacijos ras daugelis, nes kalbėsime įvairiomis temomis: nuo duomenų mokslo, mašininio mokymosi, dirbtinio intelekto, geriausių UX/UI, sistemų architektūrų ir optimizacijos sprendimų, QA, DevOps ir t.t. 

https://developer.visma.com/techtalksTodėl kviečiame apsilankyti puslapyje ir jau peržiūrėti esamus TechTalk’us.

Žiūrėti

Pirmasis Visma TechTalk’as: Kaip suprasti kliento poreikius naudojantis produkto įvykių duomenimis?

Jau dabar galime pastebėti, kad augant debesų kompiuterijos paslaugų mąstams, kuriant produktus duomenų analizė tampa vis svarbesnė. Vienas iš svarbiausių debesijos paslaugų pranašumų yra tas, kad mes daug lengviau suprantame savo klientų poreikius naudodamiesi gaunamais produktų ir įvykių duomenimis.

Tačiau, didžiausias iššūkis – ne surinkti informaciją, o ją tinkamai panaudoti, atsižvelgiant į duomenų privatumą, kokybę ir efektyvumą. Todėl šiame pirmąjame Visma TechTalk’o epizode Brian’as Ye dalinasi savo įžvalgomis ir patirtimi dirbant su naujausiomis duomenų technologijomis.

Žiūrėkite ir supraskite kaip veikia atviro kodo technologija „Snowplow“, kuri leidžia valdyti gaunamus įvykių duomenis jūsų turimoje debesų aplinkoje.

Antrasis Visma Techtalk’as: Kaip kibernetinis nusikalstamumas veikia „Visma“ saugumą?

Šį TechTalk’ą sutiko padaryti tikriausiai labiausiai žinomas Visma grupės saugumo ekspertas Espen’as Johansen’as, kurio biografija kalba pati už save: jis yra ne tik buvęs Norvegijos karinio sektoriaus karininkas, atsakingas už informacijos saugumą, bet ir žinomas tarptautinio kibernetinio saugumo ekspertas. Beveik visą savo gyvenimą jis yra paskyręs kibernetiniam saugumui ir žinių dalijimuisi su kitais IT inžinierias.

Šiame vaizdo įraše jis apžvelgs: kibernetinių nusikaltėlių karjeros pakilimą ir nuopolį, koks kibernetinių nusikaltimų mąstas pasaulyje, kelis realius atvejus su pavyzdžiais, kokiomis priemonėmis Visma apsaugo savo klientus nuo kibernetinių grėsmių.

Trečiasis Visma Techtalk’as: Transformers modelis naudojamas Visma dirbtinio intelekto projektuose.

Claus’as Dahl mašininio mokymosi komandos vadovas Danijoje, turintis 23 metus darbinės patirties SaaS produktų kūrime, dalinsis savo įžvalgomis apie projektuose naudojamą transformers modelį.

Šis TechTalk’as turėtų būti įdomus tiems, kurie domisi natūraliu kalbos apdorojimu (natural language processing), tiems kurie nori sužinoti apie GPT3 ir kaip Visma visas šias technologijas panaudoja tobulindama savo produktus.

Žiūrėkite ir nepraleiskite nei vieno „TechTalk’o“ – prenumeruokite Visma „TechZone“ naujienas!

Prenumeruoti priminimus apie TechTalk’us

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.