Pereiti prie pagrindinio turinio

SPAR didmenininkė „A.F. Blakemore and Son Limited“ pasirinko „Visma Retail“ tiekti mažmeninės prekybos IT sprendimus

„A.F. Blakemore & Son Limited“, kuriai priklauso 295 SPAR parduotuvės ir kuri yra kitų 780 SPAR partnerių parduotuvių Anglijoje ir Velse didmenininkė, pasirinko „Visma Retail“ modernizuoti technologijas ir pateikti naujoviškus IT sprendimus, kurie padėtų augimui ir ilgalaikio bei tvaraus verslo plėtrai.

– „Visma Retail“ buvo viena iš kelių įmonių, galinčių pateikti visus „Blakemore“ poreikius atitinkančius produktus. Pagrindiniai mūsų partnerio paieškos kriterijai buvo visapusiškus sprendimus ir naujoves mėgstantis tiekėjas, turintis finansinių galimybių nuolat investuoti į savo produktą. „Visma Retail“ atitiko visus šiuos kriterijus, – sako Robert Geere, „A.F. Blakemore & Son Limited“ vyriausiasis informacijos direktorius.

Sparčiai besikeičiančiam skaitmeninės prekybos pasauliui tinkantys sprendimai

„Visma Retail“ tieks  „Visma Retail Suite”, kuris yra naudojamas administravimo  ir centrinių procesų valdymui, parduotuvės techniniam skyriui ir kompiuterinių kasos aparatų platformai. „Visma Retail Suite“ apima parduotuvėje naudojamas technologijas (savitarnos skenavimą, savitarnos kasas, kompiuterinius terminalus mobiliuosiuose įrenginiuose) ir parduotuvės valdymą (mobiliuosiuose įrenginiuose veikiančius administracinius įrankius, ataskaitų teikimą realiu laiku, užduočių ir darbo procesų valdymą).

– „Visma“ yra įnovatyvus tiekėjas, kurio sprendimai tinka tiek dideliems prekybos centrams, tiek mažoms parduotuvėms. Tikėtina, kad mažos parduotuvės naudosis mobiliaisiais įrenginiais ir plačiomis technologinių naujovių galimybėmis, pvz., nedidelių išlaidų reikalaujančiomis savitarnos kasomis. Mes norime tiekti šiam tikslui tinkantį produktą ir sukurti pagrindą greitam skaitmeninių sprendimų priėmimui, – pasakoja R. Geere.

– Technologija plėtojasi eksponentiniu greičiu, o prekybininkai turi būti vis labiau lankstesni. Laiko tarpas nuo tendencijos ar naujo kliento elgesio nustatymo iki veiksmų labai sutrumpėjo. Todėl „Visma“ teikia sprendimus, kad prekybininkai galėtų veikti realiu laiku. Mes didžiuojamės galėdami tiekti savo naujoviškus sprendimus „A.F. Blakemore & Son Limited“ įmonei. Tai rodo pasitikėjimo visapusiškomis mūsų galimybėmis augimą, – sako „Visma Retail“ Tarptautinių pardavimų skyriaus viceprezidentas Sven Arnquist.

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis:

Sven Arnquist, „Visma Retail“ Tarptautinių pardavimų skyriaus viceprezidentas, +46 (0)72-223 49 50, [email protected]

Robert Geere, „A.F. Blakemore & Son Ltd“ vyriausiasis informacijos direktorius, +44-7918 361103, [email protected]

Apie „A.F. Blakemore & Son Ltd“:

„A.F. Blakemore & Son Ltd“ buvo įsteigta 1917 m. Tai yra šeimos valdoma maisto ir gėrimų mažmeninės prekybos, didmeninės prekybos ir platinimo įmonė, įsikūrusi Longacres Industrial Estate, Willenhall, Vakarų Midlandse. Peter Blakemore yra trečia įmonei vadovaujančios Blakemore šeimos karta. Įmonėje šiuo metu dirba daugiau nei 8100 žmonių, o jos apyvarta siekia apie 1,31 milijardo svarų sterlingų.

Apie „Visma Retail“


„Visma Retail“ padeda prekybininkams sėkmingai pritraukti klientus į jų prekybos vietas, didinti pardavimų kiekį gerindami pirkėjų patirtį ir auginti klientų lojalumą. Toks protingas technologijų panaudojimas padeda visiems procesams. Mes siūlome visapusiškus administracijos ir IT skyriaus sprendimus Jūsų verslui su plačia paslaugų įvairove. Tai apima kompiuterinius kasos terminalus, mažmeninės prekybos įmonių išteklių planavimą, centrines parduotuvių kontrolės ir stebėjimo sistemas, sandėlio valdymo sistemą, elektroninę prekybą, lojalumo sistemą ir paslaugas – projekto valdymą, įgyvendinimą, pagalbą, technines paslaugas ir IT operacijas.

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.