Pereiti prie pagrindinio turinio

Visma Lietuvai jau šešeri

Jau sulaukėme šeštojo gimtadienio, kurio proga norime pasidžiaugti tuo, ką pasiekėme per šiuos 12 mėnesių. Metų apžvalga – dalykas smagus, o šiems metams spalvų ir įvykių tikrai netrūko. Let’s talk facts!

Visma Lietuva pasiekimai

Žiniomis reikia dalintis

Tą puikiai žinome, todėl Visma Lietuva durys atviros visiems, kam įdomu pamatyti įmonės gyvenimą iš vidaus ar paklausyti kolegų pasakojimų. Ne kartą per šiuos metus sulaukėm mokinių (net iš Norvegijos!) ekskursijų, o 2016- ųjų rugsėjį Vilniaus Mykolo Biržiškos gimnazijoje įkūrėme Visma IT klubą, kurio idėja gimė ekskursijos mūsų biure metu.

Visma IT klubas Vilniaus Mykolo Biržiškos mokykloje
Visma IT klubas Vilniaus Mykolo Biržiškos mokykloje

Ugdome jaunąją kartą, todėl šiemet (kaip ir kiekvienais metais) biurą pagyvino 34 praktikantai, kurių didelė dalis po praktikos prisijungė prie mūsų šeimos. Net 19 iš jų šiandien gali sutikti Visma Lietuva biure! Didžiuojamės jais ir mentoriais, kurie rūpestingai dėstė teorijos pagrindus, o vėliau padėjo žinias pritaikyti praktiškai.

Pirmoji praktikantų diena ir pažintis su Visma
Pirmoji praktikantų diena ir pažintis su Visma

Tęsdami gražią draugystę su VGTU, šiemet dėstėme „Programų sistemų projektavimo“ modulį. #WeShareAtVisma

Visma Lietuva dėstoma paskaita VGTU
Visma Lietuva dėstoma paskaita VGTU

Ne tik mokėme, bet ir mokėmės

Tam, kad turėtume kuo dalintis, stengiamės nuolat mokytis, – kompetencijos kėlimas mums gyvybiškai svarbus. 65 kolegos per šiuos metus dalyvavo vidiniuose įmonės mokymuose ir net 120 – beveik pusė Visma Lietuva komandos – dalyvavo konferencijose skirtingose pasaulio šalyse. Sharing is caring, todėl suorganizavome 29 “Code Monkeys” ir turėjome net 129 Hub’us įvairiausiomis temomis.#WeShareAtVisma

Agile Hub'as su Agile Lietuva prezidentu Vaidu Adomaičiu
Agile Hub’as su Agile Lietuva prezidentu Vaidu Adomaičiu

Buvome įvertinti – laimėjome Gazelę

Vienas reikšmingiausių šių metų įvykių – “Gazelė” apdovanojimas. Tai – mūsų visų ir kiekvieno atskirai pasiekimas ir laimėjimas, kuris parodo, jog einame teisingu ir stabiliu keliu. #VismaGrows

"Gazelė 2016" apdovanojimai
„Gazelė 2016“ apdovanojimai

Prisidėjome prie IT bendruomenės stiprinimo

Labai norime, kad IT bendruomenė Lietuvoje stiprėtų, specialistai dalintųsi savo problemų sprendimo būdais, idėjomis ir naujienomis, todėl prie įvairių IT renginių ir user groups’ų stengėmės prisidėti kaip tik galime. #TalentedColleagues

Kolegų sukurtas VR žaidimas, kurį galima buvo išbandyti Agile konferencijoje
Kolegų sukurtas VR žaidimas, kurį galima buvo išbandyti Agile konferencijoje

Smagu ir po darbo valandų

Darbo valandomis viskas nesibaigia – jau negalime suskaičiuoti, kiek teambuildingų ir kitų renginių turėjome. Simoona sako, kad sukūrėme 406 renginius (daugiau nei vieną renginį per dieną!), kuriuose dalyvavo 10893 kolegos! Kartu šaudėme lankais, važinėjomės keturračiais, motociklų mylėtojai dėliojo ir įveikė naujus maršrutus. #VismaFamily

sumo imtynės laisvalaikis
programuotojų Vasaros festivalio akimirkos
Vasaros festivalio akimirkos

Gal informacijos ir faktų užteks? Einame švęsti!

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.