Pereiti prie pagrindinio turinio

Visma Summer Fest: savaitgalis, kurio laukėme ilgai

Vasara be festivalio – ne vasara. Tą puikiai suprantam ir šios taisyklės laikomės. Kasmetinis Visma Lietuva summer fest’as jau tapo tradicija – atėjus vasarai imam jo laukti kaip Kalėdų, o jam praėjus pradedam generuoti idėjas kitų metų renginui.

Visma Summer fest Task Force

Vasaros šventę – kaip ir visa kita įmonėje – kuriame patys. Turime ne tik komitetus, bet ir vadinamuosius Task Force’us, kurie suburiami konkrečiai misijai atlikti. Kasmet kiekvienas, norintis įgauti naujos patirties renginių organizavime ir padaryti geriausią šventę ne tik sau, bet ir kolegoms, yra kviečiamas prisijungti prie summer fest’o task force’o komandos. Ši grupė žmonių, yra atsakinga už visą festivalio koncepciją, veiklas, vietą ir kitas renginio dalis. Kadangi kiekvienais metais TF nariai keičiasi, niekada nežinome kas lauks kitąmet ir nekantraujame pamatyti, ką kolegos paruošė.

Pramogų netrūko

Mėgstam aktyvų laisvalaikį, todėl šeštadienį pradėjome nuo orientacinių varžybų. Net tris valandas sprendėm įvairiausias užduotis, išmėtytas po visą sodybos teritoriją. Pabėgioti ir pasukti galvas teko tikrai nemenkai, bet smagiausia, kad kliūtis įveikėm komandiniu darbu – team building’as užskaitytas.

Orientacinių žaidimų akimirka
Orientacinių žaidimų akimirka
Vyksta paskutinių galvosūkių atsakymų dėliojimas
Vyksta paskutinių galvosūkių atsakymų dėliojimas
užduoties dalyviai
Kuo greičiau užduotys atliktos, tuo daugiau taškų skiriama – bėgam!
Orientacinių varžybų laimėtojai - "Flamingų" komanda
Orientacinių varžybų laimėtojai – „Flamingų“ komanda

Labai džiaugiamės savo tarpe turėdami kolegas, kurie yra tikri protmūšio entuziastai – jie ne tik ištisus metus dalyvauja protmūšiuose, tačiau ir įdeda daug darbo jų organizavimui Visma Lietuva viduje. Sakom didelį ačiū Martynui, Andriui, Siranuš, Jonui ir Giedriui – klausimai buvo puikiai sugalvoti ir sudėlioti. 

Loterijos – dar vienas smagumas, kurį pamėgo Visma Lietuva kolegos. Už turimus kudos taškus vismiečiai pirko loterijos bilietus ir galėjo laimėti įvairios technikos, knygų ir kito gėrio. Dar vienas unikalus dalykas – fest’o metu vykdomi aukcionai, kurių metu kolegos už savo turimus kudos’us gali varžytis ir juos iškeisti į norimą turėti daiktą. 

Nepamiršom ir kasmet vykstančios skrydžių loterijos: burtų keliu išrinkti 6 kolegos, laimėję skrydžius į pasirinktą šalį. Girdėjom, kad teambuildintis važiuos į Amsterdamą

Protmūšio nugalėtojų džiaugsmas
Protmūšio nugalėtojų džiaugsmas
Lėktuvo bilietus laimėjusi trijulė
Lėktuvo bilietus laimėjusi trijulė
Skrydį laimėjusių emocijos liejosi per kraštus
Skrydį laimėjusių emocijos liejosi per kraštus
Tinklinio turnyras
Kolegos turėjo energijos ir tinklinio, krepšinio bei futbolo turnyrams
vandens pramogos
Oras buvo tobulas vandens pramogoms
 pripučiamas ratas - batutas
Viena iš traukos vietų renginiui įsibėgėjus – pripučiamas ratas – batutas

Tikriausiai mažai kas žino, kiek laiko ir energijos kainuoja suplanuoti net mažiausią renginį, o ką jau kalbėti apie tokį, kuriame apsilanko netoli 300 žmonių..! Todėl, dar kartą dėkojam visiems summer fest’o dalyviams, sukūrusiems tokią gerą renginio atmosferą ir nuotaiką. Tačiau didžiausią AČIŪ sakome šių metų vasaros festivalio organizatoriams: Siranuš, Justinai, Justinui ir Lukui! Tai buvo epic savaitgalis su kolegomis. Dar kartą įrodėt, kad tik mes patys geriausiai žinome kaip turi atrodyti geek’iškiausias vasaros festivalis.

O dabar laukiame ką mums ruošia Christmas Task Force, no pressure…

upė

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.