Pereiti prie pagrindinio turinio

Visma Lietuva prasidėjo vasaros praktika

Trylika jaunų specialistų nuo šiandien pradeda intensyvų dviejų mėnesių mokymosi procesą.

sąsiuvinys programuotojui

Visma Lietuva kasmet rengiama praktikos programa startavo šiandien, liepos 18 dieną. Šį kartą praktika organizuojama Vilniaus ir Kauno biuruose.

Padėsime suprasti, kaip užtikrinti efektyvų darbo procesą.

Per šiuos du mėnesius jauni ir motyvuoti specialistai įgaus vertingų teorinių Java ir .NET technologijų žinių, bei dirbs prie realaus produkto. Tikslas yra praktiškai parodyti kaip yra valdomas darbo procesas, kaip užtikrinti efektyvų komandos darbą ir, savaime suprantama, užtikrinti, svarbių technologinių žinių įsisavinimą ir tinkamą jų panaudojimą darbui.

Patyrę specialistai dalinsis savo žiniomis.

Kaip ir priimta, su praktikantais dirbs patyrę mentoriai, kurie skirs šiam darbui nemažą dalį savo laiko. Bus organizuojamos paskaitos, reguliarūs susitikimai, komandos dirbs pagal Agile metodologiją. Nuolat stengiamės užtikrinti efektyvų praktikantų bei mentorių ir produkto vadovų bendradarbiavimą –  jokių barjerų ar hierarchijos. Čia visi vertinami kaip lygiaverčiai ir vienodai svarbūs kolegos.

Linkime lengvos pradžios, bei produktyvaus ir prasmingo darbo. Sekite naujienas, pasakosime apie praktikos programos dalyvių progresą, darbą ir įspūdžius Visma Lietuva.

Visma Praktikantai
Visma Praktikantai
1024
sąsiuvinys programuotojui
praktikantas

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.