Pereiti prie pagrindinio turinio

Visma5ummer: Šventėme vasarą ir gimtadienį

Praėjo jau 5 metai nuo Visma Lietuva įkūrimo. Surengėme tikrąją vasaros gimtadienio fiestą su pramogom, sportu, muzika ir šokiais.

Penki metai – jau tikras jubiliejus. Ta proga mūsų jau tradicinę vasaros šventę pavertėme didžiule gimtadienio fiesta.

Kiekvienas rastų įdomios sau veiklos

Šiais metais mūsų vasaros-gimtadienio šventė vyko Merkinėje esančiame įspūdingo grožio ir masto poilsio centre. Vidurdienį į šventės vietą jau pradėjo burtis nekantraujantys ir gerai nusiteikę kolegos iš Vilniaus ir Kauno padalinių. Nieko nelaukdami, Vismiečiai puolė žvalgytis po teritoriją, norėjo išbandyti kuo daugiau pramogų ir dar spėti sudalyvauti krepšinio, tinklinio ar futbolo varžybose. Kitaip tariant – laiko gaišti nesinorėjo.

Aktyvaus poilsio mėgėjai galėjo išbandyti save sumo varžybose, sudalyvauti rimtuose krepšinio, tinklinio arba futbolo čempionatuose. Kai kas spėjo sudalyvauti visuose trijuose. Štai kur geri laiko valdymo įgūdžiai.

Netradicinių sporto šakų mėgėjai išbandė „Bubble Bump Football“ – žaidimą, kuriame sunkiausia yra ne įmušti įvartį, o tiesiog išsilaikyti ant kojų. Iš tiesų, futbolo kamuolys net ne visada buvo naudojamas 🙂

Pasitaikė puikus oras vandens pramogoms

Lietuvos vasara yra nenuspėjama, todėl mūsų šventę organizavę kolegos orų prognozes tikrino reguliariai (bent po 10-20 kartų per dieną). Nežinia kokią magiją jie pasitelkė, bet oras buvo tiesiog nuostabus: švietė saulė, pūtė malonus vėjas, todėl visi turėjo progą mirkti vandenyje tiek, kiek širdis geidė.

Kolegos skaitė pranešimus apie savo hobius

Niekad nepraleidžiame progos pasimokyti ir pasidalinti savo žiniomis. Todėl mūsų šventės metu kiekvienas norintis galėjo surengti „knowledge-sharing“ sesija (mūsų taip vadinamus „Code Monkeys“). Kolegos Eitvydas ir Karolis papasakojo apie savo hobį – viduramžių rekonstrukciją (angl. reenactment). Tai hobis, reikalaujantis kantrybės, kruopštumo bei istorinių žinių. Senovinių drabužių, batų, ginklų, šarvų, krepšių, indų gamybos technologijos yra pakankamai sudėtingos, taigi visiškas tam tikro istorinio periodo buities atkūrimas reikalauja nemažai laiko ir lėšų. Vaikinai atsivežė savo turimą amuniciją, papasakojo apie tai, kaip vyksta treniruotės ir kas juos atvedė į rekonstrukcijos pasaulį. Šis jų pasakojimas sulaukė nematyto susidomėjimo, kiekvienas norėjo sužinoti kaip vyksta kovos ir patys save tose kovose išbandyti.

Teminis protmūšis

Grupė kolegų nuolat atstovauja Vismą Lietuvą nepriklausomose proto kovose, todėl jų pasiūlyta pramoga surengti teminį protmūšį labai patiko šventės organizatoriams. Dėkojame Jonui, Martynui, Giedriui ir Andriui už jų laiką skirtą suktiems ir įdomiems klausimas sugalvoti. Protmūšyje dalyvavo 12 kolegų komandų, kovojusių už Visma Lietuva proto žaidimo čempionų titulą. Visi klausimai buvo vienaip ar kitaip susiję su Visma Lietuva, įmonės darbuotojais, biurais, projektais ir jų istorija.

Nuostabūs prisiminimai

Į kiekvieną vasaros šventė įdedame daug darbo ir pastangų tam, kad užtikrintume nuostabiai praleistą laiką. Ši vasaros šventė ilgai išliks mūsų atmintyje, kadangi išskyrus pagrindinių veiklų kolegos pagalvojo apie daugybę smulkmenų, kurios ir sukūrė nuostabią šventinę atmosferą. Pavyzdžiui, likus savaitei prieš #Visma5ummer šventę, kiekvienas mūsų darbuotojas ant savo darbo stalo rado pakvietimą su juodais marškinėliais, kuriuos šventės metu galėjo išmarginti kaip tik norėjo specialaus tam skirto workshop’o metu.

Be to, penktojo gimtadienio šventė turėjo savo logotipą, kuris figuravo beveik visoje šventinėje atributikoje.

Dėkojame vsiems dalyvavusiems, nes kiekvienas papildėte šventę ir padarėte ją nepamirštama. Taip pat dėkojame Laurai, Jelenai ir Artūrui už sunkų ir intensyvų darbą organizuojant šventę. Jus puikiai nuspėjote ko reikia Jūsų kolegoms ir sukūrėte nepakartojamą šventę.

Visma Lietuva summer 2016 logo

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.