Pereiti prie pagrindinio turinio

Mus aplankė VGTU studentai

Šiandien Visma Lietuva svečiavosi VGTU studentai. Vizito tikslas buvo parodyti svečiams kokioje aplinkoje dirbame ir ilsimės.

VGTU studentų vizitas buvo aukštosios mokyklos karjeros dienų programos dalis. Atsakingai ruošėmės svečių atvykimui: papasakojome apie aplinką ir kultūrą, kurią kūrėme visus šiuos metus, pristatėme dalį projektų, su kuriais dirbame ir kodėl taip vertiname kolegų pasitikėjimą, atsakėme į studentų klausimus apie praėjusias ir ateinančias praktikos programas. 

Svečiai turėjo galimybę pamatyti, kaip iš tiesų atrodo mūsų inžinierių darbo aplinka, kaip organizuojami jų darbo procesai, kodėl vertiname Agile metodologiją. Taip pat papasakojome apie tai, kaip leidžiame laisvalaikį: pristatėme mūsų „po darbinius“ projektus, sukurtus žaidimus ir t.t. Bet, be abejo, didžiausio dėmesio susilaukė Visma Techies Club ir klubo narių vykdomi smagūs laisvalaikio projektai. 

Dėkojame visiems svečiams, bei pranešėjams Agniui Paradnikui, Aurimui Cholomskiui, Modestai Norvaišaitei ir Justui Savickui

Kelios vizito akimirkos:

Techis klubas
Vgtu studentai Visma Lietuva
Visma Lietuva ofisas
Vgtu studentai
visma
VGTU studentai
Agnius Paradnikas paskaita
Agniaus Paradniko paskaita
visma kompiuteris
Vgtu studentai vismoje
Vgtu studentai Visma Lietuva

Populiariausi blog'ai

  • Migrating from Xamarin to .NET MAUI: A Comprehensive Guide

    The world of mobile application development is constantly evolving, and Microsoft’s .NET Multi-platform App UI (.NET MAUI) is at the forefront of this change. As an evolution of Xamarin.Forms, .NET MAUI offers developers a modern, cross-platform framework for building native device applications. This blog post will guide you through the process of migrating your existing Xamarin.Forms application to .NET MAUI.

  • My experience on taking the eWPTXv2 exam

    So a few months ago I had the joy of passing the eWPTXv2 exam. Well, it does not sound intriguing until you translate it into human language. The eWPTXv2 is actually eLearnSecurity Web Penetration Testing Extreme second version. Everything sounds better than you put extreme into it. Well, this is not that case since the exam is actually a bit hard.

  • Socialinis intranetas „Simoona“ – dabar prieinamas kiekvienam!

    Šiame blog’o įraše papasakosime apie vidinės komunikacijos įrankį, mūsų kurtą socialinį tinklą „Simooną“. Tik prasidėjus kūrybos procesui mums rūpėjo tik viena – kaip kuo daugiau įmonės kultūros perkelti į skaitmeninę erdvę. Ir prieš aštuonerius metus, net neįsivaizdavome, kad šis vidinis intranetas, bus toks svarbus kuriant glaudžius ryšius tarp kolegų ir tikrai net negalėjome nutuokti, kokia svarbi „Simoona“ bus užklupus pasaulinei pandemijai.